Twidroid

Twidroid 3.2.2

Twitteren met je Android telefoon

VOOR

  • Veel filters
  • Video's en foto's toevoegen
  • Zoeken op populariteit

TEGEN

  • Kleine knopjes

Goed
7
Twidroid is een gratis Twitter-client voor Android toestellen. Met de applicatie stuur je tweets en volg je je favoriete twitteraars vanaf je mobiele telefoon.

Twidroid ondersteunt twitteren en het protocol Identi.ca (ook een micro-blogging dienst op het web of op je mobiele telefoon). Met de dienst stuur je zelf tweets het web op en volg je je favoriete digitale kletskousen op de voet. In een heldere interface toont Twidroid de laatste updates; klik op een tweet om reactiemogelijkheden te zien.

Tweets filter je eenvoudig op onderwerp en zelfs op locatie. De satellietchip (GPS) in je toestel zoekt dan naar interessante tweets bij jou in de buurt. De straal stel je zelf in. Twidroid is niet slechts een vluchtige chatmachine, ook video en foto's stuur je met het grootste gemak het net op.

Twidroid is één van de meest stabiele Twitter-clients voor Android. De software kent lekker veel instellingen, is uitgebreid en heeft een flink aantal filters aan boord. Zo volg je altijd je favoriete twitteraars en tweet je vanuit een overzichtelijke interface.

Meeste downloads Browsers voor android

Meer
Twidroid

Download

Twidroid 3.2.2

Beoordelingen about Twidroid